20 jaar Zijderveld
headercontact

Neem contact op

Met Zijderveld Montage Service 

bent u op de goede weg!

Zijderveld Montage Service  logo
Zijderveld Montage Service
Badkamer renovatie

Badkamer renovatie geheel of gedeeltelijk renoveren?

Eindelijk na jaren toe aan een badkamer renovatie? De eerste stap is het slopen van de badkamer. Het oude sanitair zoals:

  • Toilet
  • Wastafel
  • Bad
  • Douchecel

zullen zorgvuldig worden verwijderd en afgesloten. Bij een badkamerrenovatie kan het verwijderen van de oude wand- en vloertegels een onderdeel zijn. Vervolgens gaat Zijderveld samen met u de maten uitzetten. Dit is noodzakelijk om te zien waar het bad, toilet, douche, wastafel etc. geplaatst moeten worden. Dan worden de locaties van de leidingen, afvoeren en wandcontactdozen etc. in de badkamer bepaald. En dit is nog maar het begin van een badkamer renovatie, maar geen nood, Zijderveld voert alles uit met een met u afgesproken tijdschema en budget.

Kosten badkamer renovatie

Bij een badkamer renovatie komen best wat kosten bij kijken. U kunt natuurlijk zelf uw budget bepalen voor de badkamer renovatie. Kiest u bijvoorbeeld om uw badkamer gedeeltelijk te renoveren of gaat u voor een complete renovatie? Wanneer u gedeeltelijk gaat renoveren, bijvoorbeeld om alleen het sanitair te vervangen om uw badkamer er nieuwer uit te laten zien. Door de sanitair producten zelf aan te schaffen en te installeren, bespaart u een hoop kosten en renoveert u de badkamer op een voordelige manier. Maar u kiest liever voor een complete badkamer renovatie? Er komt niet alleen een hoop werk, maar ook wat meer kosten bij kijken. Om uw badkamer tot in de puntjes perfect te maken, helpt Zijderveld u bij uw renovatie en zal uw badkamer renovatie van A tot Z realiseren. Meer weten over ons bedrijf en onze werkwijze? Neem dan contact op met ons!

Maak a.u.b. uw keuze:

Zijderveld Montage Service  logo
Zijderveld Montage Service
Badkamer renovatie geheel of gedeeltelijk renoveren?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2021 Zijderveld Montage Service | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring