20 jaar Zijderveld
headercontact

Neem contact op

Met Zijderveld Montage Service 

bent u op de goede weg!

Zijderveld Montage Service  logo
Zijderveld Montage Service
Keuken renovatie

Keuken renovatie laten uitvoeren door een professioneel bedrijf

U heeft een professioneel bedrijf nodig voor een keuken renovatie, omdat na 20 jaar de keuken eindelijk aan vervanging toe is? Of een keukenrenovatie moet eenvoudigweg omdat de oude keuken technische mankementen vertoond? U, als opdrachtgever, stelt uiteraard hoge eisen aan een bedrijf die uw keuken renovatie gaat uitvoeren en wij gaan daar graag aan voldoen. Wat maakt Zijderveld geschikt? Natuurlijk ligt onze focus bij advisering, meedenken, betrokkenheid, uitdiepen van uw wensen en het signaleren van mogelijke knelpunten. Bekijk onze referenties en projecten op onze website en maak snel eens een afspraak zodat wij u vrijblijvend kunnen informeren over onze diensten en service qua keuken renovatie.

Totaalpakket bij een keuken renovatie

Naast badkamer renovaties kunnen wij ook de keukenrenovatie voor u verzorgen. Dit kunnen wij aanbieden als een totaalpakket. Wij plaatsen de keuken die voldoet aan uw wensen en monteren de door u gewenste keukenapparatuur, zoals

  • (stoom) Oven/magnetron
  • Koelkast/vriezer
  • Vaatwasmachine
  • Gas-, inductiekookplaat
  • Afzuigkap

Ook de eventuele betegeling, het plaatsen van de leidingen en de aanleg van elektriciteit kunnen wij compleet verzorgen. Wilt u weten wat Zijderveld voor u kan betekenen voor uw keuken renovatie, klein of groot? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of u vult het contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.

Maak a.u.b. uw keuze:

Zijderveld Montage Service  logo
Zijderveld Montage Service
Keuken renovatie laten uitvoeren door een professioneel bedrijf
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2021 Zijderveld Montage Service | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring