20 jaar Zijderveld
headercontact

Neem contact op

Met Zijderveld Montage Service 

bent u op de goede weg!

Zijderveld Montage Service  logo
Zijderveld Montage Service
Soesterberg

Wanneer kiest u in Soesterberg voor keuken renovatie verzorgd door Zijderveld?

Is het tijd voor een keuken renovatie in uw woning nabij Soesterberg? Wanneer uw deurtjes van de keuken gebreken beginnen te vertonen of u bent uitgekeken op de kleur, maar de bestaande keuken is verder technisch nog prima? Misschien is het een optie om alleen uw keukendeurtjes te vervangen. Of misschien zijn 1 of meerdere keukenapparaten aan vervanging toe of wilt u ook zo’n betonnen aanrecht wat nu zo trendy is? Kortom: u bent toe aan iets anders, maar op een grootschalige verbouwing of grote investering zit u niet te wachten. In dat geval is keukenrenovatie voor u in de buurt van Soesterberg een uitkomst. Zijderveld is specialistisch op het gebied van keuken renovatie. Voor redelijk klein budget en binnen een kort tijdsbestek is uw keuken weer als nieuw.

Wensen voor een keuken renovatie bij u in Soesterberg

Samen met u nemen we uw ideeën en wensen door betreft uw keuken renovatie in Soesterberg en omgeving. Zijderveld weet als geen ander wat mogelijk en niet mogelijk is. Uw werkblad is nog goed, maar de vraag rijst bijvoorbeeld welke gootsteen hierin zou passen? Welke (inbouw) apparatuur past het beste bij mijn gezinssituatie? Kan ik gelijk energiebesparende methodes invoeren? Zijderveld geeft antwoord op al uw vragen en maakt vervolgens een duidelijke en vrijblijvende offerte. Voorjaarkriebels en past een keuken renovatie in de omgeving van Soesterberg daarbij? Neem snel contact met ons op!

Keuken renovatie op maat voor u in Soesterberg

Wilt u uw oude keuken renoveren en bijvoorbeeld geen financiële mogelijkheden om een hele nieuwe keuken te kopen? Of u bent op de oude bestaande keuken uitgekeken? Keuken renovatie is bijna altijd goedkoper dan een nieuwe keuken kopen!! We kunnen gebruik maken van de bestaande keuken en dat maakt keuken renovatie in Soesterberg of omgeving goedkoper en voordeliger dan het aanschaffen van een compleet nieuwe keuken. Echter is dit niet altijd de reden waarom mensen kiezen voor het renoveren van hun bestaande keuken. Een andere reden kan ook zijn dat de indeling van de keuken heel goed bevalt, maar de kleur of de stijl van de deurtjes inmiddels niet meer past bij het veranderde interieur. Voor zulke situaties is keuken renovatie een ideale oplossing voor u in de buurt van Soesterberg!

Keuken renovatie voor een nieuwe frisse kleur van uw keuken in Soesterberg!

Kan uw bestaande keuken nabij Soesterberg een volledige keuken renovatie ondergaan naar uw persoonlijke voorkeuren? Bijvoorbeeld qua stijl en kleur, denk bijvoorbeeld eens aan uw nieuwe keuken in:

  • Een industriële keuken met betonlook werkblad en met ruwe houten keukenkastdeuren
  • Een moderne opstelling met robuuste natuur elementen en glasplaten, combinatie van donker hout met glas werk geeft een bijzondere samenstelling
  • Een zwarte hoogglans achterwand met een Amerikaanse koelkast, oven en opbergruimte.
  • Een uitvoering in eiken white wash, gecombineerd met beige hoogglans deurtjes
  • Een greeploze hoogglans keuken met houten hoge kasten

Hebben wij u geïnspireerd? Voelt u al kriebels om eindelijk die oude keuken nabij Soesterberg een keuken renovatie te laten ondergaan? Bespreek eens met Zijderveld de mogelijkheden!

Zijderveld Montage Service  logo
Zijderveld Montage Service
Wanneer kiest u in Soesterberg voor keuken renovatie verzorgd door Zijderveld?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2021 Zijderveld Montage Service | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring