20 jaar Zijderveld
headercontact

Neem contact op

Met Zijderveld Montage Service 

bent u op de goede weg!

Zijderveld Montage Service  logo
Zijderveld Montage Service
Bunnik

Tegelwerken zijn onderdeel van keuken- en badkamer renovaties in Bunnik

Tegelwerken een onderdeel van uw renovatie of nieuwbouw project in de buurt van Bunnik? De specialisatie van Zijderveld is het uitvoeren van diverse renovaties bijvoorbeeld na brandschade, woningverbetering ( zoals tegelwerken in keuken, badkamer, toilet). Om deze werkzaamheden uit te voeren, bezitten wij kennis van alle mogelijke onderdelen op het gebied van :

  • Timmerwerk
  • Loodgieter werk
  • Schilderwerk
  • Elektriciteit werk
  • Metselwerk
  • En dus ook op het gebied van tegelwerken

Dus alles voor uw projecten nabij Bunnik. Zijderveld is gespecialiseerd in het plaatsen en monteren van nieuwe en aangepaste keukens. Wij verzorgen ook het wijzigen en aanpassen van het leidingwerk ten behoeve van uw nieuwe keuken in Bunnik of omgeving. Op de site vindt u voorbeelden van onze werkzaamheden.

Nieuwe badkamer voor u in Bunnik inclusief tegelwerken?

Eindelijk na jaren toe aan een badkamer renovatie met bijbehorende tegelwerken in uw woning in de omgeving van Bunnik? De eerste stap is het slopen van de badkamer. Het oude sanitair zoals de toilet, wastafel, bad of douchecel zullen zorgvuldig worden verwijderd en afgesloten. Bij een badkamer renovatie kan het verwijderen van de oude wand- en vloertegels een belangrijk onderdeel zijn. Vervolgens gaat Zijderveld samen met u nieuwe tegelwerken kiezen en de maten uitzetten. Dit is noodzakelijk om te zien waar het bad, toilet, douche, wastafel etc. geplaatst moeten worden. Dan worden de locaties van de leidingen, afvoeren en wandcontactdozen etc. in de badkamer bepaald. Klinkt het als een tijdrovende klus? Geen nood, Zijderveld voert de tegelwerken nabij Bunnik uit met een met u afgesproken tijdschema en budget.

Tegelwerken opknappen van leegstaande huurwoningen in regio Bunnik

De werkzaamheden kunnen bestaan uit het ‘aankleden’ van een woning die vrij is gekomen, omdat de voormalige huurder vertrokken is. In veel gevallen zijn de keuken en de badkamer verouderd, en dan met name tegelwerken in de woningen in Bunnik en omgeving. Deze werkzaamheden kunnen plaats vinden zodra de woning vrij is gekomen en moeten uiteraard zo weinig mogelijk tijd in beslag nemen zodat de woning weer snel verhuurd kan worden. Zijderveld werkt met grote regelmaat ook voor 4-Freedom, een organisatie die studentenhuizen verhuren en handelen in beleggingspanden. Bij leegstand na vertrek van een huurder, moet de woning/kamer worden gemuteerd, zo ook tegelwerken binnen deze woonruimte nabij Bunnik.

Zijderveld biedt kwaliteit op gebied van tegelwerken voor u in Bunnik!

Zijderveld kan u een totaalpakket bieden betreft de door uw gewenste badkamer renovatie in uw woning inclusief tegelwerken nabij Bunnik. Hierbij heeft u altijd maar één aanspreekpunt, wat de goede continuïteit van de renovatie bevordert. Ook de communicatie tussen u als opdrachtgever en Zijderveld verloopt hierdoor altijd soepel en transparant. Wij hebben kwaliteit en klanttevredenheid hoog in ons vaandel. Wij maken daarom altijd gebruik van de beste materialen passend in uw budget en gereedschappen, om zo voor u het maximale resultaat te bereiken. Door een bekwame bedrijfsvoering kunnen wij een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding bieden. Hoe groot of klein uw tegelwerken zijn in de buurt van Bunnik, Zijderveld is uw partner!

Zijderveld Montage Service  logo
Zijderveld Montage Service
Tegelwerken zijn onderdeel van keuken- en badkamer renovaties in BunnikĀ 
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2021 Zijderveld Montage Service | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring