20 jaar Zijderveld
headercontact

Neem contact op

Met Zijderveld Montage Service 

bent u op de goede weg!

Zijderveld Montage Service  logo
Zijderveld Montage Service
Vastgoed renovatie

Vastgoed renovatie laten uitvoeren door een bedrijf met een uitstekende reputatie?

U heeft een professioneel bedrijf nodig voor een vastgoed renovatie? U, als opdrachtgever, moet hoge eisen kunnen stellen aan een bedrijf die uw vastgoedrenovatie gaat uitvoeren en wij willen daar graag aan voldoen. Maar wat maakt Zijderveld zo bijzonder? Uiteraard onze speerpunten:

  • Adviseren
  • Meedenken
  • Betrokkenheid
  • Uitdiepen van uw wensen
  • Signaleren van mogelijke knelpunten

Bekijk onze referenties en projecten op onze website en maak snel eens een afspraak zodat wij u vrijblijvend kunnen informeren over onze diensten en service.

Vastgoed renovatie door Zijderveld

De specialisatie van Zijderveld is het uitvoeren van vastgoed renovatie bijvoorbeeld na brandschade, woningverbetering (keuken, badkamer, toilet). Om deze werkzaamheden uit te voeren, bezitten wij kennis van alle mogelijke onderdelen op het gebied van: timmerwerk, loodgieter werk, schilderwerk, elektriciteit werk, metselwerk en tegelwerk. Zijderveld is gespecialiseerd in het plaatsen en monteren van nieuwe en aangepaste keukens. Naast complete vastgoed renovatie, kunt u ook voor keukenrenovatie bij ons terecht. Wij verzorgen ook het wijzigen en aanpassen van het leidingwerk ten behoeve van uw nieuwe keuken. Op de site vindt u voorbeelden van onze werkzaamheden. Overtuigd van ons kunnen? Neem snel contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

Zijderveld Montage Service  logo
Zijderveld Montage Service
Vastgoed renovatie laten uitvoeren door een bedrijf met een uitstekende reputatie?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2021 Zijderveld Montage Service | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring