20 jaar Zijderveld
headercontact

Neem contact op

Met Zijderveld Montage Service 

bent u op de goede weg!

Zijderveld Montage Service  logo
Zijderveld Montage Service
Schoonhoven

Vastgoed onderhoud bij bijvoorbeeld een VvE in Schoonhoven en omgeving

U bent bestuurder of beheerder van een VvE complex in de buurt van Schoonhoven? En u bent (mede)verantwoordelijk voor het vastgoed onderhoud? Samen met u kunnen wij een werkplan op maat maken. Zoals bijvoorbeeld een schilderbeurt. Zijderveld plant en coördineert al de werkzaamheden en voert deze uit. Onze service in vastgoed onderhoud in Schoonhoven en omgeving:

  • Vrijblijvende offerte
  • Vastgelegd onderhoudsplan
  • Inzicht in de gemaakte kosten en onderhoudswerkzaamheden
  • De door u gewenste kwaliteit ( en behoud hiervan)
  • Géén extra onverwachte kosten
  • Kans op bijvoorbeeld lekkages nihil

De kennismaking tussen Zijderveld en u als klant vinden wij belangrijk. U zoekt immers een bedrijf op het gebied van vastgoed onderhoud in de omgeving van Schoonhoven dat u kunt vertrouwen. Wij voorzien u graag van een vrijblijvende inspectie en offerte. Dan kunt u persoonlijk met ons kennismaken.

Vastgoed onderhoud specialisme beschikbaar in Schoonhoven

De specialisatie van Zijderveld is het uitvoeren van vastgoed onderhoud in Schoonhoven en omgeving zoals reparatieverzoeken, mutatieonderhoud, onderhoud bij brandschade, woningverbetering (keuken, badkamer, toilet) en de woning aanpassen volgens de richtlijnen van het politiekeurmerk Veilig Wonen. Om dit werk uit te voeren, beheersen wij alle mogelijke onderdelen op het gebied van: timmerwerk, loodgieter werk, schilderwerk, elektriciteit werk, metselwerk en tegelwerk. Mutatieonderhoud is een methode waarin geprobeerd wordt om de verhuur of verkoop van uw vastgoed te versnellen. Zijderveld kan hierin voorzien, van kleine tot grootschalige aankledingen van woning, bedrijfspand of complex nabij Schoonhoven.

Vastgoed onderhoud maakt uw pand in Schoonhovenweer aantrekkelijk

Uw vastgoed onderhoud in de buurt van Schoonhoven op peil? Dat maakt uw vastgoed objecten gewild. En dat is wel zo fijn voor toekomstige bewoners. Vastgoed onderhoud kan gaan over stevige ingrepen, zoals het herstel na brand of de renovatie van een badkamer. En soms is de verfraaiing van een enkel onderdeel al adequate. Zijderveld brengt uw woning of complex naar een hoger niveau betreft kwaliteit. Vastgoed onderhoud is maatwerk. Zijderveld luistert naar uw specifieke wensen en vertalen dit naar de oplossingen. Bij Zijderveld staat een klantvriendelijke wijze van benaderen voorop. Niet alleen voor de bewoners bij wie we in huis komen om het vastgoed onderhoud uit te voeren in de buurt van Schoonhoven, maar ook voor u als opdrachtgever.

Vastgoed onderhoud laten uitvoeren in Schoonhoven en omgeving?

Dus vastgoed onderhoud laten uitvoeren aan uw pand in de omgeving van Schoonhoven? Bent u op zoek naar een partner voor uw onderhoud. Als opdrachtgever voor vastgoed onderhoud nabij Schoonhoven moet u eisen durven stellen aan een bedrijf, en Zijderveld kan daar ruimschoots aan voldoen. Aan elk vastgoed onderhoud project in Schoonhoven of omgeving wordt gewerkt door gemotiveerde en verantwoordelijke vakmensen met de juiste kennis. Tijdens het gehele project werken wij samen met u! Bent u dus op zoek naar een professioneel bedrijf gespecialiseerd in vastgoed onderhoud te Schoonhoven? Neem dan contact op met Zijderveld via onderstaand formulier.

Zijderveld Montage Service  logo
Zijderveld Montage Service
Vastgoed onderhoud bij bijvoorbeeld een VvE in Schoonhoven en omgeving
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2021 Zijderveld Montage Service | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring